Ondersteuning bij zorgtaken

Het gebruik van Lea verhoogt de mobiliteit en onafhankelijkheid van de cliënt, terwijl tegelijkertijd de kwaliteit en efficiëntie van de zorg kan worden verbeterd. Lea kan helpen om de zorgdruk te verminderen en het werkplezier van het zorgpersoneel te verbeteren. Terwijl het verplegend personeel bezig is met medische en zorgbehandelingen, helpt Lea met dagelijkse taken zoals opstaan, de verplaatsing van patiënten en het actief herinneren van patiënten aan vooraf gedefinieerde activiteiten. Bijvoorbeeld; herinneringen voor medicatie, voedsel- en vochtinname, toiletgebruik en andere dagelijkse taken. Daarnaast helpt Lea bij de transfer van patiënten van hun kamer naar de dokterskamer of kantine en vice versa.

24/7 contact met de patiënt

Hoe belangrijk het ook is dat het zorgpersoneel of mantelzorgers voortdurend contact hebben met de patiënt, het is ook belangrijk dat de patiënt een gevoel van vrijheid en privacy heeft. Lea geeft de mogelijkheid voor beiden. Zij kan zowel de activiteiten als de vooruitgang van de patiënt in het appartement meten, welke via een online portaal door een relevante partij terug te zien zijn. Videobellen maakt het mogelijk om constant in contact te blijven met de patiënt, terwijl hun privacy nog steeds bewaakt blijft.

Ontmoet Lea

Stimulatie van fysieke activiteiten

Regelmatige lichaamsbeweging is belangrijk om mobiel en gezond te blijven, en voor kwetsbare patiënten is het van het grootste belang dat dit op een veilige en gecontroleerde manier gebeurt. Lea ondersteunt de gebruiker, zodat het gevoel van veiligheid en zekerheid toeneemt en bovendien de kans op vallen afneemt. Speciaal ontworpen trainingsprogramma’s maken het mogelijk om mobiel te blijven en op een leuke manier te bewegen met behoud van de veiligheid op het hoogste niveau. Oefeningen zijn zowel voor individuen als voor groepsgebruik mogelijk.