Lea Trainer

Speciaal voor revalidatiecentra en geriatrische instellingen komt er een software update genaamd Lea trainer. In samenwerking met onze partner–revalidatiecentra ontwikkelen we momenteel de software voor de Lea Trainer. Op deze pagina vind u enkele functies die op de Lea Trainer zullen verschijnen.
Lea Trainer is begin 2019 beschikbaar!

Wilt u een Lea trainer, maar wilt u nu al aan de slag met Lea?
Het is mogelijk om nu een Lea Care aan te schaffen en deze eind 2018 te updaten naar een Lea Trainer. Benieuwd naar deze optie? Neem dan contact met ons op.

Eenhandig gebruik

Met de eenhandige bediening is Lea gemakkelijk met één hand te gebruiken. Fijn als het gebruik met beide handen even niet mogelijk is door bijvoorbeeld een gebroken arm of eenzijdige verlamming. Met gemak loop je weer stabiel recht vooruit.

Database vol met oefeningen

Om je tijdens het revalidatie proces te motiveren, biedt Lea leuke en uitdagende oefeningen die je veilig zelfstandig kunt uitvoeren. Per doelgroepen ontwikkelen we specifieke Lea trainingsprogramma’s in samenwerking met revalidatie partners. Verbeter je eigen high score en houdt simpel en gemakkelijk je voortgang bij.

Monitoren voortgang

Lea houdt alle activiteiten zorgvuldig bij: zij volgt activiteiten, routes en snelheid nauwkeurig. Revalideren is geen wedstrijd maar wel topsport. De ontwikkelingen en activiteiten kunnen, ook op afstand, gevolgd worden, zodat zowel de patiënt als de medische staf snel kan reageren op ontwikkelingen. Dat motiveert en maakt het revalideren een prettiger proces. Houdt je gedreven om je doelen te halen!

 • " Ik voel mij fijn, veilig en zeker met Lea "

  Bob. 76
 • "Lea zorgt ervoor dat mijn vader zelfstandiger is en weer meer plezier in het leven heeft."

  Eva. 42
 • ''Tijdens mijn revalidatie was het zo fijn om houvast te hebben aan Lea.

  Letterlijk en figuurlijk."

  Eric. 43
 • " Lea motiveert mij om te bewegen en zorgt ervoor dat ik langere wandelingen kan maken. "

  Anne. 26
 • " Het is heerlijk om meer in huis te bewegen en lekker te wandelen wanneer ik wil. "

  Elly. 81

Lea verhalen

Benieuwd naar andere
Lea gebruikers en hun verhalen?
Wij hebben de mooiste
verhalen voor u verzameld.

Lees meer