21 – 27 januari

Lea tour tijdens de eHealth week

Tussen 21 en 27 januari vindt de eHealth week plaats. Tijdens deze week worden er vanuit verschillende zorgcentra, ziekenhuizen en overige bedrijven allerlei events georganiseerd om bezoekers en zorgmedewerkers een beeld te geven bij eHealth en wat dit voor hen kan betekenen. 

In het kader van de eHealth week zal Lea op verschillende locaties aanwezig zijn en kun je Lea dan ook zelf ervaren bij jou in de buurt! 

De data en locaties zijn:

Maandag 21 januari van 13:00 tot 16:00 Techparade in De Waadwente, ZuidOostZorg, in Dokkum 

De digitale rode draad door de eHealthweek is de Techparade: een markt vol met technologische snufjes die allemaal bijdragen aan gezondheid, zorg en zelfstandig wonen.
www.zuidoostzorg.nl

Birdaarderstraatweg 68,
9101 DA Dokkum

Dinsdag 22 januari van 10:00 tot 16:00 eHealth markt in Ziekenhuis IJsselland 
Op dinsdag 22 januari organiseert het IJsselland Ziekenhuis een eHealth markt in de centrale hal.Onder het genot van een (gratis) kop koffie kunnen patiënten, omwonenden en medewerkers kennismaken met allerlei vormen van e-health.
www.rotterdamehealthagenda.nl

Prins Constantijnweg 2,
2906 ZC Capelle aan den IJssel

Dinsdag 22  januari de ‘Innovation Pop-up’ van RobotXperience en wooncorporatie Zeeuwland
Een ‘innovation pop-up’ over de inzet van robots voor langer zelfstandig thuis wonen. Een mooie gelegenheid om zelf te ervaren welke mogelijkheden en vooruitzichten er zijn.
www.santezeeland.nl

Theater fiZi (De Weverij)
Kerkhof 3
Zierikzee

Dinsdag 22 januari van 13:30 tot 16:30 de Carinova innovatiemarkt 
De markt is bedoeld voor een breed publiek. Interessant voor jong en oud! Carinova organiseert deze (interactieve) informatiemarkt samen met Medipoint.
www.carinova.nl

St Jozefplein 1
Deventer

Donderdag 24 januari van 11:00 tot 15:00 de Informatiemarkt, Roessingh & de Twentse Zorg Academie 
Kom op 24 januari naar de informatiemarkt en maak kennis met zorgtechnologie die in en rond Enschede wordt ontwikkeld en toegepast.
www.twentsezorgacademie.nl

33 Roessinghsbleekweg
7522 AH Enschede

Je bent van harte welkom op alle eHealth events! Maar mocht het niet uitkomen, dan kun je ook vrijblijvend een demonstratie bij ons aanvragen via deze link