Veilig zelfstandig

Om u een zeker en veilig gevoel te geven tijdens het lopen, biedt Lea veel stabiliteit en ondersteuning. Door slimme technologieën te gebruiken kan Lea de kans op vallen verkleinen. Tijdens het lopen zorgt Lea ervoor dat uw houding gemeten wordt waardoor u niet uit balans kan raken. U hoeft niet meer bang te zijn om te vallen doordat Lea de voorwerpen rondom u meet en veilig en op tijd stopt.

Sociaal contact

Om u op een leukere manier in contact te brengen met familie en vrienden, biedt Lea de mogelijkheid om de ander ook echt te zien tijdens het bellen. En om niet te vergeten om te bellen, kan Lea u herinneren om gemaakte afspraken te onthouden.

Mobiliteit

Als mobiele persoonlijke assistent helpt Lea bij het opstaan uit bed en stoel. Daarnaast ondersteunt zij tijdens het lopen en stimuleert zij gebruikers om dit met een juiste houding te doen. De gebruiker kan Lea zelfstandig laten rijden op de momenten dat dit nodig is.

Gezond en actief leven

Om u te helpen om gezond te blijven en jonger te voelen, stimuleert Lea u om meer te bewegen. Op een leuke en eenvoudige manier kunt u in uw eigen omgeving op één moment zowel genieten als oefenen. Lea kan u ten dans vragen, waarbij u door haar op een veilige manier geleid zal worden op het ritme van uw favoriete muziek. Lea zal u persoonlijk begeleiden en motiveren tijdens het uitvoeren van de oefeningen in uw vertrouwde omgeving.

Altijd op de hoogte

Via de Lea companion app kunnen familie en/of zorgmedewerkers op afstand in contact blijven met Lea. Met één druk op Lea ben je te bereiken om elkaar even te zien en bij te praten. Zo brengt Lea ook mensen samen als ze even niet bij elkaar in de buurt kunnen zijn.

De ingebouwde tablet is voorzien van een fotoalbum en een agenda. Indien nodig kan Lea herinneren aan afspraken en dagelijkse activiteiten, zoals medicijn inname. Via het online Lea portaal kunnen naasten en/of zorgmedewerkers op afstand herinneringen toevoegen aan de agenda. Lea informeert als er iets aan de hand is.

 • " Ik voel mij fijn, veilig en zeker met Lea "

  Bob. 76
 • "Lea zorgt ervoor dat mijn vader zelfstandiger is en weer meer plezier in het leven heeft."

  Eva. 42
 • ''Tijdens mijn revalidatie was het zo fijn om houvast te hebben aan Lea.

  Letterlijk en figuurlijk."

  Eric. 43
 • " Lea motiveert mij om te bewegen en zorgt ervoor dat ik langere wandelingen kan maken. "

  Anne. 26
 • " Het is heerlijk om meer in huis te bewegen en lekker te wandelen wanneer ik wil. "

  Elly. 81

Lees Eva’s
volledige
verhaal

Lees meer