8 november

Het congres Ouderenzorg Tech is het ontmoetingspunt voor slimme oplossingen en digital health. Ieder jaar zijn hier meer dan 1000 zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovators die werkzaam zijn bij een zorginstelling, patiënten en aanbieders.

Tijdens het congres is het hoofdvraagstuk: ‘Hoe kunnen slimme ICT-oplossingen de zelfredzaamheid en het welzijn van ouderen bevorderen?’

Meer dan 90 sprekers inspireren je over implementatie en de stappen die nodig zijn om de voordelen van digitale innovaties en mobiele technologie te realiseren. Onder deze sprekers is ook Wouter Markus, Commercieel Directeur van Robot Care Systems aanwezig.

Het doel van het congres is het delen van kennis in de zorg, bij voorinschrijving is deze dan ook kosteloos toegankelijk voor bestuurders/directie en projectmanagers van (thuis)zorginstellingen, huisartsen en tweedelijns zorgartsen.

Meer informatie en kaarten:

www.mobilehealthcare.nl

 

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Heb je er niet bij kunnen zijn of wil je deze gebeurtenis in het kort weer herbeleven?

Hieronder vindt je het Mobile Healthcare interview met Wouter Markus