Sneller
revalideren
met LEA

Revalidatie

Klinische behandelfase

LEA kan binnen revalidatie-instellingen assisteren bij het uitvoeren van de dagelijkse verzorging en behandelingen van patiënten. LEA kan worden ingezet tijdens de gehele klinische behandeling om naast de oefenuren met de professional, ook zelfstandig verder te kunnen trainen. Tijdens het gebruik wordt de activiteit en voortgang van de patiënt gemeten en teruggekoppeld naar de behandelaar.

LEA kan persoonlijk worden ingesteld zoals bijvoorbeeld de hoogte van de handvatten, postuur-correctie, de bewegingssnelheid, het stoppen voor obstakels en de gevoeligheid van de handvatten om het gebruik ook mogelijk te maken voor iemand met maar één functioneel bruikbare arm. LEA is in staat om druk en kracht te meten, deze data kan worden gebruikt voor het in-en bijstellen van de behandeling.

LEA in oefenzaal

In de oefenzaal kan LEA worden gebruikt voor het opstellen en het herhaaldelijk uitvoeren van een trainingsprogramma. Parameters die hierbij ingesteld kunnen worden zijn onder andere snelheid en richting van de looproute, maar ook de opbouw en verdeling van weerstand is hierbij erg interessant.
Verschillende gebruikers kunnen gebruik maken van LEA, waarbij LEA bovendien ingezet kan worden voor groepsoefeningen. LEA motiveert hierbij patiënten om meer te oefenen en biedt tegelijkertijd veel stabiliteit en bewegingsvrijheid.

Thuissituatie

Zodra patiënten naar huis kunnen kan LEA gemakkelijk worden ingesteld om thuis als persoonlijke assistent te functioneren voor hulp bij de dagelijkse handelingen. Ook kunnen de oefeningen die thuis moeten worden gedaan samen met LEA worden uitgevoerd. LEA kan de gedane activiteiten en voortgang registeren en op afstand terugkoppelen naar de behandelaar.
De overige functionaliteiten zoals sociale- en cognitieve functionaliteiten zijn een belangrijke ondersteuning voor patiënten. Een persoonlijk dagritme kan worden ingesteld, waarbij LEA de patiënt kan herinneren en stimuleren.

Revalidatie

– Sneller revalideren
– Oefeningen op maat
– Registratie van voortgang