Veiliger en
zelfstandiger
wonen met LEA

Gebruikers

Veilig zelfstandig wonen

Om u een zeker en veilig gevoel te geven tijdens het lopen, biedt LEA veel stabiliteit en ondersteuning. Door slimme technologieën te gebruiken kan LEA de kans op vallen verkleinen. Tijdens het lopen zorgt LEA ervoor dat uw houding gemeten wordt waardoor u niet uit balans kan raken. U hoeft niet meer bang te zijn om te vallen doordat LEA de voorwerpen rondom u meet en veilig en op tijd stopt. Mocht er echter toch iets gebeuren, brengt LEA u snel in contact met familie of een zorgmedewerker.

Door u het vertrouwen in uzelf terug te geven, kunt u weer meer activiteiten ondernemen en meer genieten van het leven. Met minder hulp van anderen, kunt u met LEA zelfstandig maar wel veilig wonen.

Voor een gezond en actief leven

Om u te helpen om gezond te blijven en jonger te voelen, stimuleert LEA u om meer te bewegen. Op een leuke en eenvoudige manier kunt u in uw eigen omgeving op één moment zowel genieten als oefenen. LEA kan u ten dans vragen, waarbij u door haar op een veilige manier geleid zal worden op het ritme van uw favoriete muziek. Of wanneer u meer van spelletjes houdt, kan LEA u op deze manier vermaken en plezier geven.

Om uw spierkracht en beweegmogelijkheden te vergroten, hebben wij een team van specialisten verzameld die een uniek trainingsprogramma heeft samengesteld. Deze oefeningen kunnen speciaal naar uw wens geselecteerd en aangepast worden. En bovendien zal LEA u persoonlijk begeleiden en motiveren tijdens het uitvoeren van de oefeningen in uw vertrouwde omgeving.

Sociaal contact

Om u op een leukere manier in contact te brengen met familie en vrienden, biedt LEA de mogelijkheid om de ander ook echt te zien tijdens het bellen. En om niet te vergeten om te bellen, kan LEA u herinneren om gemaakte afspraken te onthouden.

Gebruikers

– Veilig en zelfstandig thuis wonen
– Altijd in contact met familie en vrienden
– Gezond, fit en gelukkig leven