LEA,
zorgassistent
van de toekomst

Functies

Functionaliteiten van LEA

LEA ondersteunt

Als mobiele persoonlijke assistent helpt LEA bij het opstaan uit bed en stoel. Daarnaast ondersteunt zij tijdens het lopen en stimuleert zij gebruikers om dit met een juiste houding te doen. De gebruiker kan LEA zelfstandig laten rijden op de momenten dat dit nodig is.

LEA beschermt

LEA zorgt ervoor dat de gebruiker zich veilig voelt in de eigen omgeving. Zowel tijdens het lopen als tijdens het uitvoeren van oefeningen zal LEA obstakels detecteren en de gebruiker waarschuwen indien een betere houding aangekomen kan worden. De maximale loopsnelheid kan bovendien per gebruiker worden ingesteld. In geval van nood kan contact opgenomen worden met familie of zorgverleners.

LEA motiveert om te bewegen

LEA stimuleert gebruikers om actief te blijven door op maat gemaakte speciale fitnessoefeningen aan te bieden. LEA zal de gebruiker op een prettige manier herinneren om actief te blijven, zoals het samen dansen op de melodie van Salsa of Wals. De beweegoefeningen kunnen zowel worden ingezet voor revalidatie als voor het verbeteren van de conditie en spierkracht van de gebruiker.

LEA legt contact

Door gebruik te maken van beeldbellen kan de gebruiker via LEA op een eenvoudige en leuke manier in contact blijven met familie, vrienden en zorgmedewerkers.

LEA herinnert

De agenda functie van LEA kan de gebruiker helpen met het herinneren aan de dagelijkse activiteiten, zoals medicatie, eten of drinken en bewegen. Herinneringen worden op een vriendelijke en uitnodigende manier gebracht waardoor de gebruiker wordt gestimuleerd om actie te ondernemen.

LEA analyseert

LEA kan ingezet worden om de leefstijl van de gebruiker te monitoren, waarbij een alarm gegeven kan worden wanneer dit afwijkt van het normale ritme. Op deze manier kunnen noodgevallen of het ronddwalen in huis vroegtijdig gedetecteerd worden. Tijdens het uitvoeren van oefeningen en dansen zal LEA meten hoe goed en actief de gebruiker deze heeft uitgevoerd.

Benieuwd wat LEA in uw omgeving kan doen?

Neem dan snel contact met ons op